Activiteiten school

Belangrijke data inschrijvingen schooljaar 2016-2017

1 december 2015 om 19u30:
Algemene infoavond voor leerlingen van het zesde leerjaar en hun ouders

4 tot en met 15 januari 2016:
Inschrijven van leerlingen met voorrang

4 tot en met 29 januari 2016:
Registreren van de persoonsgegevens en schoolkeuze

24 februari 2016:
Aanmelding op de website www.inschrijveninbrussel.be

19 maart 2016:
Aanmelding omzetten in inschrijving in het Maria Assumptalyceum

Schooltoneel kerstmis

Start schooljaar 2015-2016

Eerste schooldag

We konden heel wat enthousiaste leerlingen en leerkrachten begroeten aan de start van het nieuwe schooljaar. Na een uitgebreide kennismaking met de klas en de klastitularis, kon iedereen nog genieten van een lekker hapje en drankje tijdens een gezellige receptie op de speelplaats. Neem voor enkele sfeerbeelden een kijkje op onze Facebookpagina.

Start schooljaar 2015-2016

Het Maria Assumptalyceum hecht veel belang aan een goede communicatie met de ouders. Daarom organiseert onze school een hele reeks infoavonden i.v.m. de algemene werking van de school en de dagdagelijkse schoolpraktijk. Deze infoavonden vangen telkens aan om 19.30 uur.

Dinsdag 10 september : voor de nieuwe leerlingen van de tweede graad BSO en TSO

Dinsdag 15 september : voor de leerlingen van 1A en de nieuwe leerlingen van ASO

Donderdag 17 september : voor de leerlingen van de eerste graad B-stroom en BSO

Maandag 21 september : voor de leerlingen van de derde graad BSO en TSO

Het Maria Assumptalyceum is een warme, hartelijke en sportieve school met oog voor de totale persoonlijkheidsvorming. Daarom staan in september zowel de ontmoetingsdagen voor de leerlingen van het eerste leerjaar A en B als de sportdag voor al onze leerlingen op het programma.

Donderdag 10 september en vrijdag 11 september: ONTMOETINGSDAGEN voor de leerlingen van het eerste leerjaar A en B

Dinsdag 22 september: SPORTDAG voor alle leerlingen van onze school

OZCS

Vorselaarse kleuter-, lagere en secundaire scholen aan de rand van Brussel en Vlaanderen