Het Maria Assumptalyceum
Kwaliteitsvol en dynamisch Nederlandstalig onderwijs
Met oog voor ieders talent

Activiteiten school

AANMELDEN EN INSCHRIJVEN OP HET MARIA ASSUMPTALYCEUM SCHOOLJAAR 2015-2016

Het Maria Assumptalyceum volgt samen met nog 18 andere Brusselse scholen de aanmeldings- en inschrijvingsprocedure voor de leerlingen die zich op onze school wensen in te schrijven in 1A. Heel veel ouders schonken ook voor het volgende schooljaar hun vertrouwen aan het opvoedingsproject en het schoolteam van het Maria Assumptalyceum.

Op ZATERDAG 21 MAART 2015 organiseert de school een INSCHRIJVINGSDAG. Tijdens die dag worden de aanmeldingen van 24 februari ll. omgezet in een inschrijving. Alle ouders die voor het Maria Assumptalyceum hebben gekozen en gunstig werden geordend, ontvangen een gepersonaliseerde brief waarin ook het uur van afspraak vermeld staat. Ouders van leerlingen die ongunstig werden geordend, worden uitgenodigd om de aanmelding om te zetten in een niet-gerealiseerde inschrijving. Deze leerlingen komen door het feit dat het eerste leerjaar A vol is verklaard, op een wachtlijst en kunnen in een latere fase terug worden opgevist.

Om deze inschrijvingsdag op zaterdag 21 maart 2015 zo vlot mogelijk te laten verlopen, vraagt de school om de documenten "administratieve inschrijving" en "engagementsverklaring" te downloaden, uit te printen en ingevuld mee te brengen.

Voor de leerlingen die zich wensen in te schrijven in 1B is er geen aanmeldingsprocedure.

Door op volgende link te klikken, kan u het volledige tijdspad met bijhorende uitleg raadplegen.

Inschrijvingsprocedure secundair onderwijs Maria Assumptalyceum voor het schooljaar  2015-2016.

VERSLAG VAN HET MARKTONDERZOEK VAN 31/01/2015 (Vak Economie)

Tijdens de opendeurdag van het Maria Assumptalyceum in Laken op 31 januari 2015 werd er een marktonderzoek in verband met gezouten chips uitgevoerd.

Drie merken werden anoniem voorgelegd: In het eerste bordje lag Pirato van Aldi, op nummer 2 lag Lay’s en als derde was er Croky.

Hun bevindingen en ontdekkingen kan je lezen in het onderstaande document:

Verslag marktonderzoek van de leerlingen van 3 Economie 2015

Het recept voor het mangosap vindt u hier

OZCS

Vorselaarse kleuter-, lagere en secundaire scholen aan de rand van Brussel en Vlaanderen
Kristus Koning Assumpta
Pioenen, Donderberg
en Paul Janson

Jaarthema schoolpastoraal: 'Tot waar beide zeeŽn samenkomen Ö'

Folder A Stroom

Contacteer ons | Site Map | Wet op de privacy | Webmaster | ©2012 Maria Assumptalyceum | Deze website is Valid XHTML 1.0 Transitionalen Valide CSS!goedgekeurd